ΜΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΤΡΕΛΛΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
 
Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα
play-sharp-fill

Μια Τρελλή Τρελλή Σαραντάρα

Μια σαραντάρα χήρα ερωτεύεται έναν νεαρό μουσικό. Τα αδέλφια της, όμως, την πιέζουν να γνωριστεί με έναν πλούσιο αλλά κουφό και ηλικιωμένο άντρα. Η σαραντάρα θα κάνει το χατίρι στα αδέλφια της, αλλά με τη βοήθεια μιας φίλης της, θα σκαρφιστούν ένα σχέδιο ώστε να βλέπεται με τον μουσικό, κρυφά από τα αδέλφια της.

Η ταινία βασίζεται στο θεατρικό έργο του Αλέκου Σακελλάριου και του Χρήστου Γιαννακόπουλου "Σαράντα και...", που είχε ανεβάσει μερικά χρόνια νωρίτερα η Μαίρη Αρώνη.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η Ρένα Βλαχοπούλου αποκάλεσε την Τασσώ Καββαδία "κοκκάλω", σκορπίζοντας άφθονο γέλιο στους συντελεστές. Έτσι, ο Γιάννης Δαλιανίδης αποφάσισε να ξαναγυρίσει πολλές σκηνές της ταινίας προσθέτοντας την συγκεκριμένη ατάκα.

Η σκηνή στην οποία η Ρένα Βλαχοπούλου χορεύει κάνοντας ακροβατικά, γυρίστηκε χωρίς ντουμπλέρ, με την ίδια να κάνει όλες τις δύσκολες φιγούρες και μάλιστα με κωμικό τρόπο.

Μοναδικές ερμηνείες τόσο από την Ρένα Βλαχοπούλου όσο και από τους Τασσώ Καββαδία και Γιάννη Μιχαλόπουλο, με σκηνές που θυμίζουν Χοντρό – Λιγνό και διάλογους που υποστηρίζουν αυτό που λέμε "αληθινή κωμωδία".

Η ταινία έχει αποκατασταθεί ψηφιακά σε HD και είναι διαθέσιμη από την Φίνος Φιλμ.

finos-film-inline-logo
Παρόμοιες Ταινίες